Helt slut

Stall Dagbok / Permalink / 0
Jag är verkligen, verkligen helt slut. Kort skoldag idag sluta redan 11:50 men kan säga att redan då gick jag upp och sov 1 timme innan det var dags att gå ner till stallet. 

Red ut på Ares idag, jättemysigt tills han bestämde sig för att få ner mig på backen. Tappra försök med det ska krävas mycket om jag ska hamna ur balans. Vi red raksträckan sen upp och runt lite i en hage för att marknivån skulle skilja sig. Sedan på vägen hem blev han jätte energisk och ville knappt äns hålla dig i skritten. Jag har lätt att bli hård i handen då vilket inte är ok men då blir han istället bara ännu mer upprörd så jag släppte allt tog tre ljupa andetag och försökte igen. Då gick det bättre fram tills vi kom fram till en "bro" eller det blir diken på sidorna och då kastade han sig åt sidan ut på åkern och börja stegra. Detta är första gången han har dummat sig med mig. Grejen med mig är att jag blir inte rädd utan jag blir arg, vet inte om det är bra eller dåligt men jag tycker att man ska pressa hästen att göra det den tycker är jobbigt. Försökte gå över 6-7 gånger och varje gång ställde han sig, hoppa åt sidan och bockade iväg. Till slut gav jag upp men som straff fick han arbeta hela vägen tillbaka.

Tove fixade hos Bozz idag, får se om jag tar honom efter jag ätit klart.

Ikväll så kommer Lina Dolk och jag är jättetaggad på att få lite ny inspiration och motivation! Det behövs kan jag säga.

Morris

Stall Dagbok / Permalink / 0
Usch och fy på mig och min ridning idag. Började med Ares och idag var det med en tjej som kanske ska bli medryttare. Jag började rida och efter ca 20 HEMSKA minuter gav jag upp och lät henne sitta upp. Blev så besviken på mig själv så jag lämna "medryttaren" kvar med Johanna och gick upp för att rida Morris. Min kompis häst. Vi var på ängen och jag hade den dåliga känslan kvar så själv tyckte jag det gick förjävligt även om Filippa sa att de såg helt ok ut stundvis. Sen såklart kan jag inte kräva så mycket av mig själv hela tiden  (speciellt knte när jag rider en häst för första gången) men när jag har någon som säger vad jag ska göra märker jag verkligen hur mycket jag har att lära.
Slänger in några bilder på Morris.
(null)
(null)
(null)
(null)
Dagens outfit

Eddie

Stall Dagbok / Permalink / 0
Idag stog det stalldag på schemat. Red Eddie en väldigt trevlig lite häst. Han är hopphäst så dressyr var ju inte riktigt hans grej och han krävde verkligen sin ryttare. Tog säkert 20 minuter innan han börja slappna av och gå på tygeln. Vi jobba mycket på stora volter med rakriktning. (null)
Efter lunch blev det stalljour så det blev att fylla påsar, ta in och utsläpp samt mocka. (null)
Ikväll kommer Johanna rida lektion på Ares och Tove låter Bozz röra lite på sig för att kolla benet. Hon kommer skicka lite filmer eftersom jag ikväll sover hemma istället för internatet då vi ska till Skansen imorgon för någon naturbrukslektion och det är mycket närmare hemifrån.
Till top