Helt slut

Stall Dagbok / Permalink / 0
Jag är verkligen, verkligen helt slut. Kort skoldag idag sluta redan 11:50 men kan säga att redan då gick jag upp och sov 1 timme innan det var dags att gå ner till stallet. 

Red ut på Ares idag, jättemysigt tills han bestämde sig för att få ner mig på backen. Tappra försök med det ska krävas mycket om jag ska hamna ur balans. Vi red raksträckan sen upp och runt lite i en hage för att marknivån skulle skilja sig. Sedan på vägen hem blev han jätte energisk och ville knappt äns hålla dig i skritten. Jag har lätt att bli hård i handen då vilket inte är ok men då blir han istället bara ännu mer upprörd så jag släppte allt tog tre ljupa andetag och försökte igen. Då gick det bättre fram tills vi kom fram till en "bro" eller det blir diken på sidorna och då kastade han sig åt sidan ut på åkern och börja stegra. Detta är första gången han har dummat sig med mig. Grejen med mig är att jag blir inte rädd utan jag blir arg, vet inte om det är bra eller dåligt men jag tycker att man ska pressa hästen att göra det den tycker är jobbigt. Försökte gå över 6-7 gånger och varje gång ställde han sig, hoppa åt sidan och bockade iväg. Till slut gav jag upp men som straff fick han arbeta hela vägen tillbaka.

Tove fixade hos Bozz idag, får se om jag tar honom efter jag ätit klart.

Ikväll så kommer Lina Dolk och jag är jättetaggad på att få lite ny inspiration och motivation! Det behövs kan jag säga.
Till top