Regn och åska

Stall Dagbok / Permalink / 0
Förmiddagspasset på Chester gick jättebra!! Eftersom vi 2 dagar i sträck arbetat på banan blev det en lång ute ritt med mycket klättring! Bra för honom att jobba lite. Det var varmt så medta dels skrittade vi, inte för att det går att rida i så många andra gångarter när man bergsklättrare men endå. Imorgon och tis har Natta honom (tidigare medryttare) så jag behöver bara fokusera på Bebban.
(null)
När jag kom till Bebban var det fortfarande soligt ute, det var sol tills jag precis skulle hoppa upp... då hörde jag åska och min Blixtvakt sa till att blixten slog ner inom en mils radie. Men jag tänkte att den är långt borta och det regnar ju inte. Men det skulle jag snabbt ångra. Jag han komma till ute banan och skritta typ 5 varv innan de börja duggregna, sen blinkade jag tre gånger och då var det storm och blixten slog ner 600 meter ifrån oss. (null)
(Superbra gratis app)

Det var bara att stå ut den korta biten till stallet som då kändes som en kilometer, regnet och blåsten gjorde så det blev iskallt. När vi kommit in i stallet tog jag av allt, ställde in henne i boxen med 0,5 kg hö. Jag visste inte hur länge vädret skulle hålla i sig men är det något jag lärt mig är det att kommer regnet fort och plötsligt går det också oftast över efter några minuter vilket det också gjorde. Jag fixade henne igen och så red vi ett helt ok pass i ridhuset. Imorgon har jag dressyrlektion och jag hoppas jag får några riktigt bra tips;)
(null)
Dagens hästoutit
Till top