Saknade uteritter

Stall Dagbok / Permalink / 0
Ingenting har gått bra idag förutom ridningen.
Vaknade upp med halsont, jag som aldrig blir sjuk? Sen så när jag skulle till stallet så hade de krockat på 222 så köa i säkert 40 min, sedan när jag väl skulle till stallet så gick min gasvajer av på moppen så Johannas mamma fick hämta mig. 
Anledningen till att jag från första början skulle till stallet idag är för att Johanna blev översörubgen igår och gjorde illa foten. Hon har tur som har mig som kan rycka in när det behövs.
Passet gick så bra, Alexandra (Johannas mamma) var med och longerade och kolla en stund när jag red. Sedan när Tove kom så red vi ut och till bådas förvåning skötte sig både Bozz och Ares hur bra som helst. Vi red 2 varv på flisen (en uppgjort bana med bra underlag på 2,2km) aktiv skritt för bådas skull då de behöver jobba upp sig. 
Det känns så himla skönt att Bozz kan följa med ut utan att han gör något, jag hoppas hand snälla beteende är hör för att stanna.
Har börjat linda hans bakben på nätterna och slänga på honom ett fleece täcke så han inte ska bli kall och stel nu när de börjar bli kallare, allt för att hålla honom på gott humör. (null)
Imorgon börjar jag 10:55 men går upp vid 7 för att rida. Får se om Tove rider med eller om jag tar båda men känns skönt om jag gör det på förmiddagen om jag endå börjar så sent så kan jag vara "ledig" sen när jag slutat!
Till top