Veckans Tips + Dagens dressyrlektion

Stall Dagbok, Veckans Tips / Bebban, dressage, dressyr, rutiner, sommar / Permalink / 0
Igår gjorde jag en omröstning på insta om ni ville ha kvar veckans tips vilket majoriteten ville så det får bli så!
Veckans tips (som skulle kommit igår) är köp en resorsadelgjord! Jag vet inte riktigt vart det går att köpa eller vad dem heter men lägger in en bild här under på Chesters! Det är helt klart värt det. Svalare nu på sommaren än sadel och varmt på vintern utan att man blir hårig. Jag ÄLSKAR att vara barbacka jag tycker man får en så mycket bättre kontakt med hästen så det är ett absolut must have för mig!  (null)
(null)
Välj ett fint schabrak och sätt på "bandet" sen är det bara att rida;) busenkelt.


(null)
Idag blev det ju som ni säkert omöjligt missat dressyrlektion och det var bra för mig att få rida för tränare igen, tydligen var det inga större fel vilket kändes oerhört bra! Det var mycket fokus på att hålla kvar Bebban vid mig då hon oftast bara vill springa iväg. Hon tycker det är jobbigt att arbete med ryggen i långsammare takter. Jag gillade Caroline jättemycket och ska verkligen försöka rida för henne mer. Hon är också väldigt aktiv på gymnasiet jag ska börja på när det kommer till tävlingslagen, så jag ska försöka smyga mig in hihi. 
Imorgon ska jag försöka hoppa om jag får med mig någon som skulle vilja hjälpa till och stå på backen.

Outfiten idag var marinblått och svart. Jag tycker det är viktigt att tänka till och göra sig lite extra fina när man rider för tränare. Det spelar ingen roll om det är första gången eller inte men det känns liksom respektlöst om jag kommer dit med lite halvdana kläder och omatchande utrsutning. Det kan vara min OCD som kickar igång men det känns endå som att man visat tacksamhet genom att se lite fräsch ut. Självklart menar jag inte att man ska knoppa och rykta som om det var OS banan man skulle ut på men endå så att helhetsintrycket blir bra. (null)
Något jag tänkte på idag när jag gjorde iordning henne var att jag fixar ALLTID hästen på ett visst sett i en viss ordning. Det är säkert lite min OCD som ställer till det men jag kom bara att tänka på det att det första jag gör är att kratsa hovarna, sedan borstar jag benen och sätter på skydd, sen ryktar jag resten av hästen, sadlar, hjälm, borstar ansiktet när jag tagit av grimman och ska tränsa, flugspray, sadelgjord och handskar. Jag tror jag gjort samma sak i säkert 10 år minst. Lite sjukt endå när man tänker på det. Samma när det kommer till stallet. Alltid mocka först, sen packa påsar och annan eventuellt tillhörande mat, sedan fylla på vatten om det är en sådan häst och sedan ta in och så börjar det om. Rutiner, rutiner och rutiner... jag trivs med det. (null)
Kommer avsluta giveawayn imorgon då intresset sänkts. Sedan har jag lite frågor till er som ni gärna får besvara i kommentarerna:)

- Fixar du dig extra inför träningar?
-Har du någon speciel "stall"rutin?
-Vet du vart man kan köpa produkten i veckans tips? Klistra gärna in länk 
Till top