Lång dag och häst till salu + giveaway

Stall Dagbok / Permalink / 0
Hur blev klockan så mycket? Senast jag kolla var den 15 och jag var påväg ut till stallet, nu är den 00 och jag kom hem för en kvart sedan? Det kan inte bara vara jag som tycker tiden bara flyger fram i stallet speciellt när man har fyra hästar som alla kräver sin uppmärksamhet även om jag hade en medhjälpare med mig idag. Först ut var Ares, han gjorde jag lite basic övningar på i ridhuset ca 40 minuter. Han var något stel men inget som påverka negativt. Imorgon taggar jag uteritt med min vän Tyra som jag lärde känna genom ett ridläger för två år sedan, vi har inte träffats sedan förra årets ridläger så jag är verkligen supertaggad på att få se henne igen.
Fotograf - Emilia Waerland
 
Sedan blev det Chesters tur med en litten middagspaus för min del. Jag red på banan barbacka och han var duktig, lite olydig men inget som störde. Jag vill verkligen försöka få ut en tränare till honom någon gång, måste bara hitta någon. Imorgon tar hans gamla medryttare hand om honom så jag behöver bara fokusera på Ares.
Fotograf - Clara Gustafsson
 
Sist ut blev det Bozz och Spirit. Bozz känner ni igen om ni följt mig på instagram ett tag. Jag och Vendela red båda två till banan och red lite lätt dressyr, vi turades om att rida båda två då Tove är bortrest och Vendela ville känna igenom Spirit.
Fotograf - Linnea Elfgren bild på Vendela och Spirit
Fotograf - Linnea Elfgren bild på Bozz
 
OBS: Bozz är till salu om någon skulle vara vidare intresserad av en riktigt grymm hopphäst med fin stam så kan ni skicka ett mail till amanda.tryggtstall@gmail.com med ämnet Bozz.
Fler bilder och videos finns på instagram kontot @Bozzforsilfverrose eller @tryggtstall.se
 
Wihoo jag är såå taggad!! Imorgon kommer en giveaway ut där hela 3 vinnare har chans att vinna så himla fina priser som jag tillsamans med min sammarbetspartner @equestriianz fixat! Håll utkik på facebook och instagram imorgon för mer information!!
 
 
 

Till top