Ni betyder så sjukt mycket

Stall Dagbok / Permalink / 0
Idag har det återigen varit sjukt  varmt och inte nog med det så hade jag tre hästar att motionera. Så vi börjar från början då. Först ut var Ares, var där runt 11 och gjorde något som jag ganska snabbt skulle ångra... Jag bestämde mig för att rida barbacka. Ni vet en sån här tortyr pelare som fanns förr i tiden när man fick vikter runt fötterna och satt på en stock som var vass så man skulle klyvas på mitten, behöver jag säga mer? Det gjorde så fruktansvärt ont att sitta på honom att jag var orolig över att jag skulle splittras i tu på allvar. Aldrig igen alltså.
(null)
Nästa häst ut var Chester, tanken var att jag skulle ta en långritt ut i skogen på ca 2 timmar men han hade tappsko. Lite tur i oturen kanske eftersom det var så varmt och sen hade jag lite bråttom. Jag försökte känna om han verkade ömma eller ha ont på något sett men han var helt obrydd så jag skrittade ut en stund endå. Efter Chester tog jag ett bad i vår sjö för första gången i år och det var nog det bästa jag gjort på länge!! Gud så skönt det var.
Fotograf - Emma Abrahamsson
Häst - Chester
 
Siste man ut eller häst i detta fall var Bozz. Tove reser ju bort några dagar nu så då är han under mitt ansvar. Bozz är minst sagt en intressant indevid måste jag säga. Han var sjukt fin i början när Tove red men sen så såg han en annan häst och blev helt galen, han bockade av Tove och skena iväg. Som tur var vi i sommarhagen och red så han kom ju inte bort eller ut på någon väg men tänk om han inte varit i hagen då? Sen var det min tur, han bockade lite typ tre språng och sen var han hur fin som helst, vi har någon speciell kemi men jag litar inte en sekund på den där hästen även om jag försöker få honom att lita på mig. Det ligger några klipp uppe på instagram.
(null)
Efter passet på Bozz var jag helt slut när jag fick den här fina snapen av en tjej.
(null)
Jag blir så sjukt glad över att ni tycker om det jag gör och visar att ni bryr er, jag tror inte ni förstår hur mycket det betyder attt få så mycket posetiv feedback som jag faktisk får. Mer kärlek på internet och all kärlek till er som stöttar!
 
Till top