Simpel häst

Stall Dagbok / Permalink / 0
 
Idag blev det en promenad på ca 35 minuter, dessvärre i regn men kände att jag vill inte gå runt, runt i ridhuset och hade ingen vidare lust att rida idag. Det känns dock skönt med regn dels för att det finns nästan inget som flyger ute då vilket verkligen är sååå skönt! jag hatar verkligen när det är 1 miljon flugor, myggor, bromsar och allt va det nu är runt mig och hästens huvud, men också för att åkrarna behöver verkligen vatten om det ska bli någon skörd i år. Annars kommer det bli svårt att hitta sillage och hö för vintern.
Ares är väldigt enkel att ha och göra med tycker jag, det krävs liksom inte så mycket. Han går dit jag går och sen är det inte så mycket mer med det, väldigt skönt faktiskt. Imorgon blir det uteritt, spännande att få upptäcka lite nya vägar. Antagligen kommer jag fortsätta på den jag gick idag! det var så fint att gå där på öppna fälten.
 
Bokade även in en hopplektion på Bebban nästa söndag, ni kommer få en introduktion på henne då! Men det kommer bli så spännande, det kommer då bli andra gången jag rider henne men hon är så himla underbar häst asså jag är helt kär!
Till top