Ska sluta vara lat nu

Stall Dagbok / Permalink / 0
Nu måste jag skärpa mig på riktigt, jag har bara varit så himla trött att jag somnade direkt när jag kom hem från stallet igår. Jag har även haft mycket med Rookie eftersom jag gick vidare till finalen hade jag imorse min presentation för drakarna. Tyvärr vann jag inte men jag kommer kämpa vidare för oss, hästarna och miljön. 
Räknar med att det blir ett miljöinlägg varje onsdag och ridinlägg varje dag. Så det är lite hur det kommer se ut den närmsta tiden.
Fotograf - Emma Abrahamsson
Häst - Chester
Igår så red jag på banan. Jag skulle inte säga att min koncentration var på topp eftersom jag prata i telefon samtidigt då jag precis fått veta att jag hamnade i finalen idag och var sjukt glad eftersom det bara var 7 av 150 som gick vidare. Jag kände i allafall att han har gjort extrema framsteg i galoppen, igår iallafall gjorde han exemplariska balanserade, runda och jämna volter utan problem. Han har svårare i höger varv så jag behöver kämpa lite mer där men det kommer! Vi träna också byten, det var väldigt länge sedan och han tenderar att bara byta fram eller bak men efter några försök rulla det på hur bra som helst.
Fotograf - Emma Abrahamsson
Häst - Chester
Imorgon planerar jag att på förmidagen åka ut till Ares då Bella åker bort i helgen så är jag vakt åt vakten. Saker går ju aldrig som jag planerat men jag envisas endå med att hela tiden försöka och låtsas att jag har en plan. Fake it untill you make it eller hur var det? Beroende på värmen får vi se vad jag gör med honom, tenderar ju att bli lite lat när det är över 30 grader men det är ju svalare i ridhuset så det blir nog bra på ett eller annat sätt. Efter lunch ska jag till Bozz och rida lite då Tove ska åka till Gotland och jag ska vara hästvakt åt honom. Sen på kvällen får vi se om jag åker ut till Chester skulle vara kul om jag kunde bygga upp något åt honom.
Fotograf - Emma Abrahamsson
Häst - Chester
Till top