Första steget mot en bättre framtid

Ett miljövänligt stall / Permalink / 0
Här kommer första inlägget om hållbar utveckling. Inläggen om de kommer ni hitta i katogorin Ett miljövänligt stall. Detta kommer att bli som en serie. Detta är introduktionsavsnitttet.
 
Ingen vill göra fel och ingen vill förstöra för någon annan, allra minst sig själv eller de man älskar. Hur kommer det sig då att man förstör för alla andra och långsamt dödar dem man älskar? Är det brist på kunskap eller pengar eller är man bara lat helt enkelt? Vad man än har för anledning så är mitt mål att med så små enkla skillnader i sin vardag kunna skapa stor förändring för framtiden. 
 
Jag tror mycket ligger i hjärnan och alla kan relatera till tanken "Det lilla jag gör spelar ingen roll för den stora världen" men det är just det som det gör. Människor är flockdjur och vi litar på varandra det blir den här ringar på vatten effekten. Gör du något och berättar för din familj eller vänner "dethär är superbra, gör så och köp de produkterna för de är bra för miljön" så kommer det hänga på och göra lika dant. Allt behöver inte gå över en dag man behöver inte bli vegan och ändra hela sin livsvana bara för att göra något som gynnar jorden. Det räcker med alla de här smågrejerna, detaljerna för att man ska bidra. Ett inlägg om vilka detaljer och smågrejer man kan göra blir ett annat avsnitt. Förändring sker över tid genom att många fortsätter att ta olika steg i en hållbar riktning.
 
Planetskötare: Ett ord som beskriver vad jag vill att alla ska bli! Det betyder att man vill skapa ett bättre samhälle som är mer hållbart med hänsyn till oss, våra djur och jorden. 
 
 
Till top