Vila i frid

Stall Dagbok / Permalink / 1
Dagen pass gick så fruktansvärt jävla bra. Var länge sen jag red så här bra. Först ut var Ranger, han kommer ni ser mer av i framiden. Han är en appolosa valack som går både dressyr och hoppning, mycket fin och känslig. Idag var mer som en provridning så blev bara att känna igenom honom ca 30 min på banan och jag tykte allt klappa in bra (video finns på insta).
 
Sedan var det Bozz tur och jag höll kvar på denna underbar känsla och han var klockren, jag är i chock. Han var helt fantastig hur känslig som helst, fin stadig form, arbetade med ryggen och helt underbar. Kanske var det Billy som sa åt honom, på tal om Billy... Hade ine jag ridit Ranger eller Bozz idag hade jag hunnit hälsa på honom en sista gång. HUr skulle jag kunna veta atta allt skulle gå så fruktansvärt snabbt? Jag kan inbilla mig att han finns med mig. Utan honom hade jag inte varit där jag är idag. Aj mitt hjärta. Jag hr inte äns ord för hur ont det gör, vila i frid min älskade vän. 
Jag hoppas att kommande pass kommer kännas lika bra. Det är så jobbigt att alla som jag älskar tas ifrån mig på ett eller annat sätt... Vad har jag gjort för att förtjäna det? Både Billy och Chester på loppet av 2 veckor.
#1 - - Happy:

Tråkigt! Vad drabbades de av? Ser ju inte gamla ut på bilderna.

Svar: Han blev 11 år. Återkommande hälta tyvärr:(
Amanda Thorell

Till top